Joycetraas.nl gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details

Joyce Traas

Interieurarchitecte

Hi!

Leuk dat je even doorklikt voor meer informatie! Ik ben Joyce en ik werk sinds 2013 als freelance interieurarchitecte. Mijn projecten vind je voornamelijk in Zeeland en in de regio Antwerpen, maar ook in Brabant, Vlaams Brabant en Brussel. Naast mijn eigen projecten werk ik ook op freelancebasis voor verschillende architectenbureaus. Je kunt hierbij denken aan ontwerp, aanbesteding (tekeningen, lastenboek, offertevergelijking, …) en opvolging voor op maat gemaakt meubelwerk, kleur- materiaal- en akoestisch advies, variantenstudies voor verbouwingen (interne herorganisatie en uitbreidingen) en nieuwbouw, verkoopstyling, interieuradvies, verlichtingsplannen, 3D modellen etc.

Wil je meer weten of referentieprojecten ontvangen? Laat het me weten! Stuur een mailtje naar info@joycetraas.nl of vul het contactformulier in. 

Ik sta ingeschreven bij het architectenregister onder H.C.J. TRAAS (Registratienummer: 4.150301.001). De titel van de interieurarchitect is beschermd om zo kwaliteit en deskundigheid te waarborgen en opdrachtgevers duidelijkheid te bieden.

BTW-identificatienummer
NL001213219B04
KVK-nummer
58.70.06.09
Registratienummer Architectenregister
4.150301.001