Joycetraas.nl gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details

Joyce Traas

Interieurarchitecte

UPDATE: Helaas zijn we momenteel niet in de mogelijkheid om nieuwe projecten aan te nemen, wegens grote drukte, excuses hiervoor! Graag op de hoogte blijven van alle projecten? Houdt dan onze Pinterest in de gaten!

 

Hi!

Wil je verbouwen of een nieuwbouw realiseren maar weet je niet hoe je dit kan aanpakken qua ontwerp en interieur? Ben je op zoek naar een ruimtelijk ontwerp met mooie zichtlijnen, een praktische indeling en helemaal passend bij jullie leven? Ben je helemaal overweldigd door alle keuzes op interieurgebied? Ik denk graag mee en ontwerp een compleet plan!

Leuk dat je even doorklikt voor meer informatie! Ik ben Joyce en ik werk sinds 2013 als interieurarchitecte. Gerealiseerde projecten kun je vinden in Zeeland en in de regio Antwerpen, maar ook in Brabant, Vlaams Brabant en Brussel. Denk hierbij aan ruimtelijk ontwerp, totaalontwerpen waarbij architectuur en interieur hand in hand gaan, aanbestedingen (tekeningen, bestek, offertevergelijking, …) en opvolging voor op maat gemaakt meubelwerk, onafhankelijk kleur- materiaal- en akoestisch advies, variantenstudies voor verbouwingen (interne herorganisatie en uitbreidingen) en nieuwbouw, onafhankelijk interieuradvies, verlichtingsplannen, 3D modellen etc. 

Wil je meer weten of referentieprojecten ontvangen? Laat het me weten! Stuur een mailtje naar info@joycetraas.nl of vul het contactformulier in. 

Ik sta ingeschreven bij het architectenregister onder H.C.J. TRAAS (Registratienummer: 4.150301.001). De titel van de interieurarchitect is beschermd om zo kwaliteit en deskundigheid te waarborgen en opdrachtgevers duidelijkheid te bieden.

BTW-identificatienummer
NL001213219B04
KVK-nummer
58.70.06.09
Registratienummer Architectenregister
4.150301.001